Impressie afbeelding

Export van bloemen, planten en decoratie

Kariflex exporteert naar groothandels in geheel Europa

Het op tijd leveren van bloemen voor bruidswerk of grafwerk bijvoorbeeld is voor uw klanten cruciaal. Klanten die hun bestelde bloemen niet op tijd krijgen? We moeten er niet aan denken! Aan Kariflex heeft u een betrouwbare partner. Naast ervaren en gemotiveerde inkoop- en verkoopteams, hebben we ook collega’s die dagelijks met grote zorg uw bestellingen klaarmaken voor transport. Gecontroleerd op kwaliteit, aantallen, prijzen en de juiste verpakking per klant. En uiteraard: op tijd versturen. Dit alles zorgt ervoor dat u op tijd en optimaal voorbereid bent voor uw verkoop en levering.

Extra service: uw klanten die online bij u inkopen

U kunt uw klanten ook direct in laten kopen via onze webshop en een breed assortiment aanbieden. Jawel, zonder voorraadrisico! Tevens kunnen we deze bestellingen direct per klant verdeeld bij u aanleveren. Over gemak gesproken. Dat betekent extra omzet, maar geen kosten. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Al 35 jaar een betrokken specialist

De nauwe samenwerking met diverse transporteurs zorgt ervoor dat uw bestellingen door geheel Europa leverbaar zijn. Geconditioneerd én op tijd! Inclusief een efficiënte belading en de bijbehorende documenten. Uw bestellingen mogen immers tijdens het transport niet onnodig stil komen te staan.

Hierboven zijn enkele voorbeelden van uw specifieke wensen. Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden om uw werkproces te vereenvoudigen en tijd te besparen.

Heeft u speciale transportwensen? Bijvoorbeeld:

  • Bloemen op water of droog ingepakt;
  • Transport op kooikarren of Deense karren;
  • Hoogte-opbouw van karren;
  • In veilingfust of eenmalig fust;
  • Eigen transport of verzorgd door Kariflex.

Graag bespreken wij deze speciale wensen met u zodat we alle producten naar wens op maat kunnen leveren. Als familiebedrijf zijn we extra betrokken bij onze, vaak al jarenlange en trouwe klanten.
Altijd streven we naar lange termijn-relaties. Juist hier geldt: “Verkopen doen we samen.” Met ruim 35 jaar ervaring hebben we daar ook alle faciliteiten, kennis en mentaliteit voor in huis. Doel: uw werkproces vereenvoudigen en u tijd besparen. Informeer naar alle mogelijkheden.

24/7 toegang tot de webshop

Via een klantvriendelijke webshop die 24/7 beschikbaar is en een ervaren verkoopteam heeft u toegang tot een breed en diep assortiment van snijbloemen, planten en boeketten van top kwaliteit. Concurrerende prijzen in ons assortiment bieden u de mogelijkheid om marge te maken.

Lees verder

Moderne logistiek

Kariflex heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in optimalisatie, automatisering en digitalisering om ook in de toekomst al onze klanten van dienst te kunnen zijn. Via een moderne logistieke aanpak zijn wij in staat om samen met u te groeien en te werken aan een bloeiende toekomst.

Lees verder