Impressie afbeelding

Cash & Carry

Verse producten & binnen 1 uur geleverd!

Aan Kariflex heeft u een solide handelspartner. Onze inkoop, logistiek en levering zijn zo georganiseerd dat we onze klanten optimaal servicen. Kariflex Cash & Carry is zichtbaar aanwezig op veiling Flora Holland te Rijnsburg. Door de korte lijnen en centrale ligging in de veiling heeft u altijd uw benodigde assortiment beschikbaar. Doel: voorraadverbreding en omzetvergroting. Inclusief de ambitie om binnen 1 uur uw bestellingen te leveren.

Speciale wensen? De complete inkoop van uw bloemen en/of plantenvoorraad? Kom gerust eens praten over alle mogelijkheden. Ons verkoopteam staat u graag te woord: 071 40 25561

Met Kariflex Cash & Carry geniet u volgende voordelen:

  • Bloemen- en plantenvoorraad direct van kweker en/of veilingklok;
  • Eenvoudig bereikbaar, centraal in de veiling (Box B3.01);
  • Scherpe prijsstelling;
  • Snelle levering;
  • Alle voorraad beschikbaar via webshop.
  • Eenvoudige koppeling via VMP.

Loop eens binnen en laat u verrassen door het brede assortiment en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Flora Holland, locatie Rijnsburg
Box B3.01
Contactpersoon: Cash en Carry-verkoopteam
Telefoon: 071 4025561
E-mail: c&c@kariflex.com

24/7 toegang tot de webshop

Via een klantvriendelijke webshop die 24/7 beschikbaar is en een ervaren verkoopteam heeft u toegang tot een breed en diep assortiment van snijbloemen, planten en boeketten van top kwaliteit. Concurrerende prijzen in ons assortiment bieden u de mogelijkheid om marge te maken.

Lees verder

Moderne logistiek

Kariflex heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in optimalisatie, automatisering en digitalisering om ook in de toekomst al onze klanten van dienst te kunnen zijn. Via een moderne logistieke aanpak zijn wij in staat om samen met u te groeien en te werken aan een bloeiende toekomst.

Lees verder