Impressie afbeelding

Commissiehandel

Voorrang voor lijnrijders

Naast het assortiment in de cash & carry kunt u als lijnrijder de inkoop ook over laten aan het ervaren inkoopteam van Kariflex. Zo blijft u zelf betrokken bij de inkoop en behoudt u de regie over het gewenste assortiment. Of het nu gaat om het gehele assortiment, of alleen planten of bloemen. Probeer het eens uit.

Naast deze vorm van inkoop kunt u ook zelf via Kariflex direct bij kwekers inkopen. Onze moderne webshop bevat koppelingen met vaste kwekers. Daarmee koopt u direct zonder tussenkomst van de veiling uw producten in. Transparant, snel en efficiënt.

Voor het inpakken, laden en lossen van uw producten biedt de Kariflexbox alle ruimte. Om uw producten langer vers te houden is er ook voldoende koelcapaciteit. Tenslotte zijn er docksheltersbeschikbaar voor het makkelijk en snel laden en lossen van uw vrachtwagen.

Klanten die online bij u inkopen? Het kan via Kariflex

Naast het lijnrijden kunt u uw klanten ook in laten kopen via onze webshop. Daarbij gaan u en uw klanten gebruikmaken van onze moderne webshop. Wij zullen de webshop voorzien van uw logo, zo hebben uw klanten het gevoel direct bij u in te kopen. Gaaf toch?! Profiteer van deze optie zonder investering! Zelfs het inpakken en versturen van deze bestellingen kunnen we verzorgen. Dat betekent extra omzet, maar geen kosten. Tel uit je winst.

Al met al biedt Kariflex u als lijnrijder een ideaal keuzemenu om uw job tot een succes te maken. Naar wens op maat ingeregeld. En met voorrang waar mogelijk. Dat werkt wel zo plezierig. Informeer eens naar alle mogelijkheden en bel Henry Heemskerk: 06 14417813

24/7 toegang tot snelle webshop

Onze webshop draait met de meest recente IT-techniek. Dat betekent snel schakelen en handig zoeken,  bijvoorbeeld per letter, product, productgroep enzovoorts. Daarbij zijn realtime-foto’s van bloemen en planten de standaard: u krijgt wat u bestelt!

Met 1 klik naar compleet assortiment

Door slimme koppelingen is het aanbod van Kariflex geschakeld met verschillende andere aanbieders, waaronder kwekers. Met 1 klik heeft u toegang tot een compleet assortiment dagverse bloemen en planten. Mooi makkelijk en enorm efficiënt.

‘Verdienbloemen’: pak uw voordeel mee!

Bij Kariflex intern hanteren we de term ‘Verdienbloemen’ voor een mooie partij bloemen, die onze inkopers voor een haarscherpe prijs hebben ingekocht. Dergelijke ‘koopjes’ leveren onze klanten vaak extra omzet en marge op. Zodra deze mogelijkheid zich voordoet, tippen we onze klanten hierover. Immers: de term ‘verdienbloemen’ spreekt voor zich.

Technisch klaar voor de toekomst

Om ook in de toekomst onze klanten optimaal te servicen hebben we als Kariflex de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in optimalisatie, automatisering en digitalisering van onze werkwijze. Deze moderne logistieke aanpak biedt extra kansen om samen met u te groeien. Op naar een bloeiende toekomst.

24/7 toegang tot de webshop

Via een klantvriendelijke webshop die 24/7 beschikbaar is en een ervaren verkoopteam heeft u toegang tot een breed en diep assortiment van snijbloemen, planten en boeketten van top kwaliteit. Concurrerende prijzen in ons assortiment bieden u de mogelijkheid om marge te maken.

Lees verder

Moderne logistiek

Kariflex heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in optimalisatie, automatisering en digitalisering om ook in de toekomst al onze klanten van dienst te kunnen zijn. Via een moderne logistieke aanpak zijn wij in staat om samen met u te groeien en te werken aan een bloeiende toekomst.

Lees verder